Mirë se erdhët në Botime Shqip

Mire se erdhet në botimeshqip.com, merkatoja më e madhe shqiptare e librave në internet.

Botime Shqip ofron gamën më të gjerë të produkteve të disponueshme letrarë. BotimeShqip është edhe libraria online me numrin më të madh të klientëve si dhe pikë referimi për këdo në botë që kërkon të blejë libra shqip. Janë 120 shtete nga të cilat vijnë zakonisht blerjet. E lindur më 1998 nga grupi Mesazheri shpërndarësi më I madh I pavarur në Itali aktiv që nga 1914, ka ruajtur gjithmonë një lidership ekselent në sektorin e shitjeve të librave italiane në internet. Ofron një shërbim të besueshëm dhe efikas, një reputacion për të cilin jemi krenarë dhe që duam ta ruajmë më tej. Qëllimi ynëështë të vemë në dispozicion  të klientëve shërbimin më të mirë të mundshëm dhe një sit të pasur me informacione. Keni mundësinë të vendosni në linjë kritikat, revieë mbi produktet ku të tjerët mund tu përgjigjen duke nxitur debate dhe diskutime. Nesëështë hera e parë që vizitoni këtë sit kemi disa nga pyetjet që nab ëhen më shpesh. Urojmë tju gjejmë përsëri mes morive të klientëve të zakonshëm që shpesh kthehen dhe na vizitojnë  për tu përditësuar mbi katalogët e mbi të rejat për të blerë libra.

Lundrim të mbarë!

MISIONI

Misioni yne eshte te sjellim librin sa me prane lexuesve.

VIZIONI

Vizioni yne eshte te jemi gjithmone te paret ne treg.

Themelimi

Misioni yne eshte te sjellim librin sa me prane lexuesve.

Founders

Misioni yne eshte te sjellim librin sa me prane lexuesve.