Italiano 4 Shiko nga afer

Italiano 4

32192

Qemal Xhomo

Edfa & Infbotues

0.3 kg

188

2012

Ky vëllim plotëson serinë e metodës ITALIANO. Ai u drejtohet kryesisht maturantëve, por mund t'u vlejë atyre që dëshirojnë ta zotërojnë më mirë italishten. Botimi përmban pjesë letrare nga autorë të shquar italianë, pamje nga jeta dhe kultura italiane, shkrime diturake, anekdota, tekste këngësh të mirënjohura dhe poezi....

Me shume detaje

300 L

Pershkrimi

Ky vëllim plotëson serinë e metodës ITALIANO. Ai u drejtohet kryesisht maturantëve, por mund t'u vlejë atyre që dëshirojnë ta zotërojnë më mirë italishten.

 

Botimi përmban pjesë letrare nga autorë të shquar italianë, pamje nga jeta dhe kultura italiane, shkrime diturake, anekdota, tekste këngësh të mirënjohura dhe poezi.

Vleresime

Shkruaj nje koment

Italiano 4

Italiano 4

Ky vëllim plotëson serinë e metodës ITALIANO. Ai u drejtohet kryesisht maturantëve, por mund t'u vlejë atyre që dëshirojnë ta zotërojnë më mirë italishten. Botimi përmban pjesë letrare nga autorë të shquar italianë, pamje nga jeta dhe kultura italiane, shkrime diturake, anekdota, tekste këngësh të mirënjohura dhe poezi....