Italiano 1 Shiko nga afer

Italiano 1

32193

Qemal Xhomo

Edfa & Infbotues

0.3 kg

168

2012

Përdorimi i një fjalori të përzgjedhur nga fjalët me përdorim më të shpeshtë. Përqëndrimi në njohuritë kryesore të gramtikës, duke iu shmangur hollësirave, përjashtimeve, renditjes tradicionale...

Me shume detaje

300 L

Pershkrimi

Përdorimi i një fjalori të përzgjedhur nga fjalët me përdorim më të shpeshtë.
Përqëndrimi në njohuritë kryesore të gramtikës, duke iu shmangur hollësirave, përjashtimeve, renditjes tradicionale.

 

Ndërtimi i kujdesshëm metodik që respekton shkallëzimin e vështirësive, ndjek një raport të matur tetori-praktikë; veçimi dhe spikatja grafike e çështjeve më të rëndësishme.

Vleresime

Shkruaj nje koment

Italiano 1

Italiano 1

Përdorimi i një fjalori të përzgjedhur nga fjalët me përdorim më të shpeshtë. Përqëndrimi në njohuritë kryesore të gramtikës, duke iu shmangur hollësirave, përjashtimeve, renditjes tradicionale...