Frankenshtajn Shiko nga afer

Frankenshtajn

ID-050

Mary Shelley

Ideart

0.24 kg

88

2004

Viktor Frankenshtajni mendon se ka gjetur të fshehtën e jetës.

Me shume detaje

300 L

Pershkrimi

Viktor Frankenshtajni mendon se ka gjetur të fshehtën e jetës. Ai merr copëra nga njerëz të vdekur dhe sajon një “njeri” të ri.

Por ky përbindësh është kaq i madh dhe i frikshëm, saqë kushdo ja mbath para tij, edhe vetë Frankenshtajni! Përbindëshi është si një fëmijë i stërmadh që ka nevojë për dashuri.

Por askush nuk i jep atij dashuri dhe menjëherë ai fillon të urrejë. Dhe, ngase ai është shumë i fortë, gjëja që mësoi më pas është se si të vrasë...

Vleresime

Shkruaj nje koment

Frankenshtajn

Frankenshtajn

Viktor Frankenshtajni mendon se ka gjetur të fshehtën e jetës.

Shkarko