skip to Main Content

Kur letërsia përdoret në sallën e gjyqit

Autorja e “Vajza e zhdukur”, kundër avokatëve në një çështje reale në Konektikat Xhenifer, një grua nga Konektikati, SHBA, është zhdukur që nga 24 maji i këtij viti. Policia beson se nëna e 5 fëmijëve është sulmuar në shtëpinë e saj, ku u gjetën edhe disa njolla gjaku.  Ajo ishte…

Përse të dua…

- Lasgush Poradeci Se të desha vetë, Dhe t'u qasa vetë, Dhe të putha vetë- Prandaj. Dhe të humba larg, Dhe të ndoqa larg, Dhe të gjeta larg- Prandaj. Se të desha prapë, Dhe t'u qasa prapë, Dhe të putha prapë- Prandaj. Dhe të humba vashë, Dhe të ndoqa vashë,…

Atdheu u shit, ankandi u mbyll

-Petrit Ruka Atdheu u shit, ankandi u mbyll, Të gjithë e dimë, po lajm nuk ka, Miliona letra me vlerë votimi, Tani do të bëhen thasë me para… U vumë në radhë si mijra dele, Kopen e ujqërve e zgjodhëm sërish, Dhe shpresën e re në mijra blegërima E mblodhën…