Antikrishti Mallkimi I krishtërimit Shihe të zmadhuar
Libra të ngjashëm
 • Teoria politike Perëndimore
 • Makiaveli
 • Locke
 • Kant - kritika e arsyes së pastër
 • Arti i të pleqëruarit
 • Descartes
 • Hegel - fenomenologjia e shpirtit
 • Filozofia
 • Filozofia Antike
 • Filozofia Politike
 • Filozofi i paditur
 • Frojd
 • Habermas
 • Heidegger
 • Hobbes
 • Jung
 • Këshilla për jetën
 • Kierkegaard
 • Wittgenstein
 • DETI i LIRË dhe PROLEGOMENA e Mbi të Drejtën e Luftës dhe të Paqes
 • Erotikoni e satirikoni
 • Sekreti
 • Filozofia e aktualitetit
 • Globalistika
 • Publiku dhe problemet e tij
 • Refleksione për Revolucionin Francez
 • Sovraniteti
 • Utilitarizmi dhe shkrime të tjera
 • Konsiderata për Francën
 • Liberalizimi

ANTIKRISHTI MALLKIMI I KRISHTËRIMIT

Autori: Friedrich Nietzsche

Botuesi: PLEJAD

978-99956-57-20-8

Faqe: 112

Viti i botimit: 2009

Është vepra jo vetëm më e debatuar por edhe me e shumë-studiuar e Niçes nëpër auditorët e dhe katedrat universitare.500 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Komente

Është vepra jo vetëm më e debatuar por edhe me e shumë-studiuar e Niçes nëpër auditorët e dhe katedrat universitare. E shkruar si një përmbledhje shënimesh gjatë periudhës kur autori po ngjizte kryeveprën e vet "Kështu foli Zarathustra", ajo jo vetëm u drejtohet atyre që e kuptojnë këtë mendim, por edhe është një pikënisje e rëndësishme për të arritur e kuptuar atë. Pavarësisht se është anatemuar dhe admiruar po njëlloj, leximi i saj është një domosdoshmëri për cdo njeri që do të dijë fatet apo ardhmërinë e racës njerëzore.

Titulli:Antikrishti Mallkimi i krishtërimit
Autori:Friedrich Nietzsche
Botuesi:PLEJAD
PërkthyesiTaulant Hatia
Faqe:112
Botuar me:2009
Pesha:0.2 Kg

Nuk ka akoma asnjë përshtypje për këtë libër.

Shkruaj përshtypjen tënde