SHQIPTARËT, EUROPIANËT MË TË LASHTË DHE MË TË RINJ

Autori: Mal Berisha

Botuesi: EDUALBA

978-999439861-4

Faqe: 328

Viti i botimit: 2006

...Paraqitje piktoreske e dramës së pandërprerë njerëzore, shpresave, arritjeve, dështimeve dhe konflikteve të popujve shumëgjuhësh të kontinentit të vjetër. 

...Europa e sotme, me institucionet e saj që ruajnë paqen...

...Vendi historik dhe bashkëkohor i shqiptarëve në kontinentin e tyre.800 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Pjesë nga libri

Komente

...Paraqitje piktoreske e dramës së pandërprerë njerëzore, shpresave, arritjeve, dështimeve dhe konflikteve të popujve shumëgjuhësh të kontinentit të vjetër. 

...Europa e sotme, me institucionet e saj që ruajnë paqen...

...Vendi historik dhe bashkëkohor i shqiptarëve në kontinentin e tyre.

Titulli:Shqiptarët, Europianët më të lashtë dhe më të rinj
Autori:Mal Berisha
Botuesi:EDUALBA
Faqe:328
Botuar me:2006
Pesha:0.76 Kg

Nuk ka akoma asnjë përshtypje për këtë libër.

Shkruaj përshtypjen tënde