Skënderbeu, jeta dhe vepra, lidhje e thjeshtë Shiko nga afer

Skënderbeu, jeta dhe vepra, lidhje e thjeshtë

4775

Kristo Frashëri

TOENA

0.8 kg

580

2002

Histori e mirëfilltë e Skënderbeut, mbështetur në dokumente dhe materiale të shumta arkivore.?

Me shume detaje

2,000 L

Pershkrimi

Histori e mirëfilltë e Skënderbeut, mbështetur në dokumente dhe materiale të shumta arkivore. Ndryshe nga historitë e tjera të shkruara për Skënderbeun, kjo është më e kompletuar dhe e sheh Heroin jo vetëm si udhëheqës të luftës çlirimtare, por edhe si nismëtar të shtetit shqiptar

Vleresime

Shkruaj nje koment

Skënderbeu, jeta dhe vepra, lidhje e thjeshtë

Skënderbeu, jeta dhe vepra, lidhje e thjeshtë

Histori e mirëfilltë e Skënderbeut, mbështetur në dokumente dhe materiale të shumta arkivore.?