Historia diplomatike e çështjes shqiptare 1878-1926 Shihe të zmadhuar
Libra të ngjashëm
 • Çamët myslimanë të Epirit 1923-2000
 • Let's Dance
 • Europë IK E JA
 • Të zgjedhurit e vegjël
 • Buda dhe Budizmi
 • Pena të gazetarisë Shqiptare në Diasporë
 • Numëratori telefonik Lezhë dhe Shëngjin
 • Skënderbeu kujtesë historike
 • Ilirët deri te Shqiptarët
 • Portat pa epilog
 • Një kujtim për Stambollin
 • Për sublimen
 • Bij të mëdhenj të Çermenikës dhe të gjithë Elbasanit
 • Shqipëria dhe SHqiptarët në Europën e Piut të II
 • Historia e Anglisë
 • Historia e letërsisë shqipe: çështje të hapura
 • Njeriu Irracional
 • Rrëfimet e një kompozitori shqiptar
 • Heronjtë e pushkës dhe të fjalës burrërore
 • Kuptimi metafizik dhe dialektik i levizjes
 • Evolucioni Gjuhesor Vol.3
 • A eshte Bibla dhe Kurani fjale e Zotit apo e njeriut?
 • Europastani dhe... bibilushi
 • Mbrojtja e minoriteteve dhe trajtimi i tyre në Republikën e Shqipërisë
 • Historia e Botës me 1,000 Objekte
 • Në zgrip të botës: Michel Houellebecq
 • Dilema kushtetuese 1
 • Unë kam vrarë
 • Rruga e mundimshme e shkollës shqipe. Çështje, politika dhe veprimtari në fushën e arsimit, 1912-1944
 • Shteg-shënjimet e mendimit shqiptar

HISTORIA DIPLOMATIKE E ÇËSHTJES SHQIPTARE 1878-1926

Autori: Arben Puto

Botuesi: DUDAJ

Faqe: 356

Viti i botimit: 20101 000 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Komente

Arben Puto 1924-2016
Lindi në Gjirokastër. Ka studiuar në Fakultetin e Drejtësisë në Universitetin e Moskës, dega e së drejtës ndërkombëtare publike. Me hapjen e Universitetit të Tiranës, më 1957, ka punuar si pedagog dhe punonjës shkencor në Fakultetin Juridik, derisa doli në pension më 1990. Është autor i një numri veprash në fushën e së drejtës ndërkombëtare dhe historisë së diplomacisë.
Titulli:Historia diplomatike e çështjes shqiptare 1878-1926
Autori:Arben Puto
Botuesi:DUDAJ
Faqe:356
Botuar me:2010
Pesha:0 Kg

Nuk ka akoma asnjë përshtypje për këtë libër.

Shkruaj përshtypjen tënde