I pa(n)djeshmi Shihe të zmadhuar
Libra të ngjashëm
 • Vepra, Vëll VII
 • Vepra, Vëll XIV
 • Vepra, Vëll IX
 • Vepra, Vëll X
 • Vepra, Vëll XI
 • Vepra, Vëll XIII
 • Dilema e votës
 • Vepra, Vëll XVI
 • Monolog
 • Vepra, Vëll IV
 • Spiunët e Ballkanit
 • Vepra, Vëll XII
 • Gurkështjella
 • Hija e mallkuar
 • Rruga e pamëshirshme
 • Goja e botës
 • Dosja e tmerrit
 • Ëndrra e Damokleut
 • Ëndrra e sandaleve me gurë "Swarovski"
 • Ku je?
 • Engjëj të armatosur
 • Gryka e pusit
 • Boshi
 • Hiri
 • Varri i pagëzimit
 • Jonila
 • Karuseli
 • Kënga e asaj nate
 • Kufoma
 • Lëkura e qenit

I PA(N)DJESHMI

Autori: Geverina Muzhaqi

Botuesi: DUDAJ

Faqe: 176

Viti i botimit: 2016

oni është një djalë i pashëm e i suksesshëm, që nuk ka frikë të kërkojë dhe ta marrë atë që dëshiron. Në një shoqëri të bazuar te materialja e që i largohet sa më shumë shpirtërores, ai gjen të vetmen aleate: pasqyrën


700 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Komente

Doni është një djalë i pashëm e i suksesshëm, që nuk ka frikë të kërkojë dhe ta marrë atë që dëshiron. Në një shoqëri të bazuar te materialja e që i largohet sa më shumë shpirtërores, ai gjen të vetmen aleate: pasqyrën.

Ashtu sikurse Narcisi e sheh veten të pasqyruar në një pellg me ujë dhe vetadhurohet, por edhe vetëshkatërrohet ngase nuk mund ta përvetësojë imazhin që i përshfaqet aq pranë syve të tij, po ashtu edhe Doni vuan, por jo më për adhurimin që ka për veten, po për të vetmen femër që nuk mund të bëhet e tija. Dhe pikërisht mbi këtë dashuri të parealizuar ngre themelet ky rrëfim.

Është historia e njeriut modern – i vetmuar, bosh, kallp – e cila rrëfehet nga këndvështrimi që personazhi ka për veten nga njëra anë dhe nga këndvështrimi i rrëfyesit nga ana tjetër.

 “I pa(n)djeshmi” është vazhdimi i romanit të parë të autores, me titull “Stina e pestë”, ndonëse mund të lexohet fare mirë edhe si një vepër më vete.

A mund të dashurojë dikush që i përdor njerëzit për t’ua thithur energjitë? A mund ta kuptosh dhimbjen e tjetrit nëse e përdor atë në shërbimin tënd? A është vetmia çelësi i ndryshimit të një njeriu të dashuruar vetëm pas vetvetes? Apo, në të kundërt, është ideja e së ndaluarës, e së pakapshmes, së paarritshmes, që na bën ta kërkojmë më tepër?

Titulli:I pa(n)djeshmi
Autori:Geverina Muzhaqi
Botuesi:DUDAJ
Faqe:176
Botuar me:2016
Pesha:0 Kg

Nuk ka akoma asnjë përshtypje për këtë libër.

Shkruaj përshtypjen tënde