Aventura rruges per ne shtepi Shiko nga afer

Aventura rruges per ne shtepi

9789951642736

Enid Blyton

Damo

0 kg

0

Ka plasur një grindje e madhe, dhe Shtatëshja e shndërron në misionin e vet ndaljen e saj para se dikush të dëmtohet seriozisht.
Por ç’të jetë duke ndodhur vallë me të vërtetë mes atyre njerëzve të acaruar?”

490 L

Vleresime

Shkruaj nje koment

Aventura rruges per ne shtepi

Aventura rruges per ne shtepi

Ka plasur një grindje e madhe, dhe Shtatëshja e shndërron në misionin e vet ndaljen e saj para se dikush të dëmtohet seriozisht.
Por ç’të jetë duke ndodhur vallë me të vërtetë mes atyre njerëzve të acaruar?”