Nje pasdite me shtateshen e fshehte Shiko nga afer

Nje pasdite me shtateshen e fshehte

9789951642743

Enid Blyton

Damo

0 kg

0

“Piteri po drejton stendën e lojës së rrathëve në panair, por atëherë kur Fredi i ofron atij një kalërim me poni, ai nuk mundet t’i bëjë dot ballë tundimit. Por kur Piteri kthehet te stenda, Skamperi, si dhe të hollat, janë zhdukur pa lënë gjurmë! Çfarë ka ndodhur vallë?”

490 L

Vleresime

Shkruaj nje koment

Nje pasdite me shtateshen e fshehte

Nje pasdite me shtateshen e fshehte

“Piteri po drejton stendën e lojës së rrathëve në panair, por atëherë kur Fredi i ofron atij një kalërim me poni, ai nuk mundet t’i bëjë dot ballë tundimit. Por kur Piteri kthehet te stenda, Skamperi, si dhe të hollat, janë zhdukur pa lënë gjurmë! Çfarë ka ndodhur vallë?”