Aventura me sheqerkat Shiko nga afer

Aventura me sheqerkat

9789951642750

Enid Blyton

Damo

0 kg

0

“Kur Shtatëshja shkon për të kundruar yjet, shpejt ata topiten dhe nisin të vëzhgojnë me teleskop qytetin – dhe kështu pikasin dikë që po ia vë zjarrin një mulliri me bar! A do të munden vallë antarët e Shtatëshes të veprojnë në kohë dhe ta shpëtojnë hangarin nga zjarri?
Dhe a do ta zbulojnë se kush është fajtori?”

490 L

Vleresime

Shkruaj nje koment

Aventura me sheqerkat

Aventura me sheqerkat

“Kur Shtatëshja shkon për të kundruar yjet, shpejt ata topiten dhe nisin të vëzhgojnë me teleskop qytetin – dhe kështu pikasin dikë që po ia vë zjarrin një mulliri me bar! A do të munden vallë antarët e Shtatëshes të veprojnë në kohë dhe ta shpëtojnë hangarin nga zjarri?
Dhe a do ta zbulojnë se kush është fajtori?”