Dashurologjia Shiko nga afer

Dashurologjia

9789951642781

Bruno Shimlesha

Damo

0 kg

0

Dashuria është përjetimi i shenjtërisë së jetës! Vetëm atëherë kur dashurojmë, arrijmë ta kuptojmë se kurrë nuk jemi ndarë nga thelbi jonë!
Ky libër i kushtohet dashurisë dhe marrëdhënieve me të tjerët në të gjitha format e saj ngazëlluese.

1,200 L

Vleresime

Shkruaj nje koment

Dashurologjia

Dashurologjia

Dashuria është përjetimi i shenjtërisë së jetës! Vetëm atëherë kur dashurojmë, arrijmë ta kuptojmë se kurrë nuk jemi ndarë nga thelbi jonë!
Ky libër i kushtohet dashurisë dhe marrëdhënieve me të tjerët në të gjitha format e saj ngazëlluese.