Naltesimi i Iskanderit

978-9951-685-68-9

Benjamin Disraeli

0 kg

0

Benjamin Disraeli, "NALTËSIMI I ISKANDERIT", kushtuar Heroit tonë Kombëtar Gjergj Kastrioti - Skënderbeu, botuar ne anglisht ne vitin 1833, doli nga shtypi. Libri është një novelë artistike me vlera historike dhe botohet për nder të 550 vjetorit të Skënderbeut dhe është frut i një pune të gjatë për përkthimin dhe studimin e tij.

800 L

Vleresime

Shkruaj nje koment

Naltesimi i Iskanderit

Naltesimi i Iskanderit

Benjamin Disraeli, "NALTËSIMI I ISKANDERIT", kushtuar Heroit tonë Kombëtar Gjergj Kastrioti - Skënderbeu, botuar ne anglisht ne vitin 1833, doli nga shtypi. Libri është një novelë artistike me vlera historike dhe botohet për nder të 550 vjetorit të Skënderbeut dhe është frut i një pune të gjatë për përkthimin dhe studimin e tij.