NËNË TEREZA NË PULLAT SHQIPTARE

978-9928-4503-1-9

Hysen Dizdari

0.35 kg

50

Ky liber doli në  qarkullim për Nder të datës, 5 Shtator 2018 ,me rastin e Ditës Ndërkombetare të  Bamirsise ,të  shpallur nga OKB-ja ,për Nder të   Nënës Terezes.

Me shume detaje

850 L

Pershkrimi

Libri ndahet në  dy pjesë:

Pjesa e parë:: Jeta dhe vepra e Nënës Tereza

Pjesa e dytë: Nënë Tëreza në  pullat shqiptare

Nënë Tereza,kjo nënë e dashur për të gjithë njerëzimin, kjo lajmëtare e ndritur e dashurisë ia fali jetën shtresave të varfra dhe në nevojë dhe nuk e mohoi kurrë origjinën e saj shqiptare. E frymëzuar prej figurës së saj madhore Posta Shqiptare emetoi më shumë se dhjetë emisione me pulla postare me imazhin e saj.

Vleresime

Shkruaj nje koment

NËNË TEREZA NË PULLAT SHQIPTARE

NËNË TEREZA NË PULLAT SHQIPTARE

Ky liber doli në  qarkullim për Nder të datës, 5 Shtator 2018 ,me rastin e Ditës Ndërkombetare të  Bamirsise ,të  shpallur nga OKB-ja ,për Nder të   Nënës Terezes.