skip to Main Content
Ju pëlqen të shkruani? Mendoni se keni talent? Ne ju ofrojmë mundësinë të ndani krijimet tuaja me njerëzit e tjerë. Ky kënd u rezervohet të gjithë krijuesve të rinj, që nuk kanë gjetur terren të botojnë ose publikojnë punët e tyre në forma të tjera.
Na shkruani krijimet tuaja – poezi ose prozë – dhe ne do t’i postojmë në revistën elektronike të botime shqip.
Browse...

Maximum size 10MB

CAPTCHA
Please wait...