Henri dhe Xhuni Shiko nga afer

Henri dhe Xhuni

1849

Anais Nin

BOTIME MAX

0.35 kg

362

2005

Një libër i mbështetur në ditarët e vetë autores, mbi marrëdhënien e saj me shkrimtarin Henri Miller dhe të shoqen, Xhunin. Në fund të vitit 1931, Nin kupton se është e pakënaqur me jetën e saj si një grua e ndrojtur dhe besnike e bashkëshortit të saj bankier Hju Parlker Giler. 

Me shume detaje

500 L

Pershkrimi

Një libër i mbështetur në ditarët e vetë autores, mbi marrëdhënien e saj me shkrimtarin Henri Miller dhe të shoqen, Xhunin. Në fund të vitit 1931, Nin kupton se është e pakënaqur me jetën e saj si një grua e ndrojtur dhe besnike e bashkëshortit të saj bankier Hju Parlker Giler.

 

Nin dhe i shoqi diskutojnë mundësinë për të krijuar një marrëdhënie të hapur, por vendosin se një gjë e tillë do të kërcënonte vazhdimësinë e martesës së tyre. Megjithatë, kur Anais takon Xhun Miller, ajo magjepset nga ajo që e quan si gruaja më e bukur dhe karizmatike që kishte njohur ndonjëherë dhe nis një lidhje pasionale me të. Kur Xhun largohet, Nin lidhet me Henrin, me të cilin nis një lidhje seksuale dhe emocionale.

Vleresime

Shkruaj nje koment

Henri dhe Xhuni

Henri dhe Xhuni

Një libër i mbështetur në ditarët e vetë autores, mbi marrëdhënien e saj me shkrimtarin Henri Miller dhe të shoqen, Xhunin. Në fund të vitit 1931, Nin kupton se është e pakënaqur me jetën e saj si një grua e ndrojtur dhe besnike e bashkëshortit të saj bankier Hju Parlker Giler.