Të numërosh yjet Shihe të zmadhuar
Libra të ngjashëm
 • Pas dyerve të mbyllura
 • Të braktisësh Microsoft-in për të ndryshuar botën
 • Çiftet, historitë më të famshme të dashurisë
 • Dhurata e Hanës
 • Dyshimi është virtyt në biznes
 • Jetët e parrëfyera të Pipa Lisë
 • Zonja sekretare
 • Henri dhe Xhuni
 • Të fshehtat e librit Engjëj dhe djaj
 • Elisabeth Tejlori, Një legjendë e Hollivudit
 • Sekretet
 • Kthimi në shtëpinë e verimit
 • Zgjimi i pasionit
 • Shpresa të mëdha
 • Shitorja
 • Fjalët
 • Njerëzit e qenve
 • Mosha e arsyes
 • Pezull
 • Kohë të vështira
 • Puthje në diell
 • Premtim dashurie
 • Shiu i verës
 • Princesha në qendër të vëmendjes
 • Këto cikërrima të viteve '70
 • Princesha e dashuruar
 • Fli!
 • Qyteti
 • Dashuri në Indigo Place 22
 • Krimi i Silvestër Bonarit

TË NUMËROSH YJET

Autori: Lois Lowry

Botuesi: BOTART

Faqe: 144

Viti i botimit: 2016

Të numërosh yjet është një roman historik nga autorja amerikane Lois Loëry, rreth arratisjes së një familje hebreje nga Kopenhageni gjatë Luftës së dytë Botërore.600 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Komente

A është e vërtetë historia e Anamarisë? E di që do të më pyesni për këtë. Më lini të përpiqem tjua shpjegoj këtu më poshtë, se ku është kufiri midis së vërtetës dhe trillimit, ku mbaron njëra e ku fillon tjetra...Për më shumë lexoni romanin e mirënjohur të autores së shquar amerikane, Lois Lowry

Titulli:Të numërosh yjet
Autori:Lois Lowry
Botuesi:BOTART
PërkthyesiRuzhdi Totaj
Faqe:144
Botuar me:2016
Pesha:0.25 Kg

Nuk ka akoma asnjë përshtypje për këtë libër.

Shkruaj përshtypjen tënde