Adoleshentët Shihe të zmadhuar
Libra të ngjashëm
 • Pas dyerve të mbyllura
 • Të braktisësh Microsoft-in për të ndryshuar botën
 • Çiftet, historitë më të famshme të dashurisë
 • Dhurata e Hanës
 • Dyshimi është virtyt në biznes
 • Jetët e parrëfyera të Pipa Lisë
 • Zonja sekretare
 • Henri dhe Xhuni
 • Të fshehtat e librit Engjëj dhe djaj
 • Elisabeth Tejlori, Një legjendë e Hollivudit
 • Sekretet
 • Kthimi në shtëpinë e verimit
 • Zgjimi i pasionit
 • Shpresa të mëdha
 • Shitorja
 • Fjalët
 • Njerëzit e qenve
 • Mosha e arsyes
 • Pezull
 • Kohë të vështira
 • Puthje në diell
 • Premtim dashurie
 • Shiu i verës
 • Princesha në qendër të vëmendjes
 • Këto cikërrima të viteve '70
 • Princesha e dashuruar
 • Fli!
 • Qyteti
 • Dashuri në Indigo Place 22
 • Krimi i Silvestër Bonarit

ADOLESHENTËT

Autori: Henrik Sienkieviç

Botuesi: Redona

99943-655-6-8

Faqe: 140

Viti i botimit: 2005

Të dua Elena! Të dua! - përsëriti me zërin plot dashuri dhe si përkuli kokën drejt saj, i preku buzët me buzët e tij. Ajo një çast largoi kokën për t'u mbrojtur nga puthja e tij, megjithatë buzët e tyre u bashkuan e mbeten të shtrënguara gjatë.300 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Komente

Të dua Elena! Të dua! - përsëriti me zërin plot dashuri dhe si përkuli kokën drejt saj, i preku buzët me buzët e tij. Ajo një çast largoi kokën për t'u mbrojtur nga puthja e tij, megjithatë buzët e tyre u bashkuan e mbeten të shtrënguara gjatë. Shumë gjatë! M'u duk një shekull i tërë. Me atë puthje m'u duk sikur thanë gjithçka kishin për të thënë. Përreth vetëm heshtje varri. Përmes saj deri tek unë arrinte frymëmarrja e shpeshtuar, pasioni i tyre. 
Shtrëngova fort me duar degët pas të cilave qëndroja fshehur. U tremba mos thyheshin. Shikimi m'u errësua, m'u morën mendtë, toka rrëshqiti diku nën këmbët e mia drejt një humnere pa fund, megjithatë përsëri e zotërova veten dhe duke u mbushur thellë me frymë, me ballin futur midis degëve e gjetheve, përgjoja e numëroja çdo frymëmarrje të tyre...
Titulli:Adoleshentët
Autori:Henrik Sienkieviç
Botuesi:Redona
PërkthyesiFrederik Shuraja
Faqe:140
Botuar me:2005
Pesha:0.3 Kg

Nuk ka akoma asnjë përshtypje për këtë libër.

Shkruaj përshtypjen tënde