Vëllai im është superhero Shiko nga afer

Vëllai im është superhero

978-9928-00-198-6

BOTA SHQIPTARE

0.35 kg

312

2017

Luka ndodhej në shtëpinë mbi pemë, bashkë me vëllain e madh, Zakun, por i bëhej çiçi.
Kur u kthye...

Me shume detaje

1,000 L

Pershkrimi

Luka ndodhej në shtëpinë mbi pemë, bashkë me vëllain e madh, Zakun, por i bëhej çiçi.
Kur u kthye, vëllait të padenjë, që nuk kishte lexuar kurrë në jetën e tij asnjë libër me vizatime, i qenë dhënë superfuqi, me detyrën për të shpëtuar jo një, po dy universe. Luka u TËRBUA!

Zakut as që i PËLQENIN librat me vizatime! Por ja që duheshin shpëtuar botët dhe DIKUSH duhej të sigurohej se Zaku do ta bënte siç duhej atë punë. Sidomos kur ai nuk vishte as pelerinë...

Vleresime

Shkruaj nje koment

Vëllai im është superhero

Vëllai im është superhero

Luka ndodhej në shtëpinë mbi pemë, bashkë me vëllain e madh, Zakun, por i bëhej çiçi.
Kur u kthye...