Lumturia Shiko nga afer

Lumturia

BOTART

0.5 kg

430

2018

Ky libër iu vjen në ndihmë për të luftuar kundër depresionit dhe për t’u orientuar drejt një jete më të gëzueshme. 

Me shume detaje

1,500 L

Pershkrimi

Ky libër iu vjen në ndihmë për të luftuar kundër depresionit dhe për t’u orientuar drejt një jete më të gëzueshme. Lumturia është botuar në Angli vetëm pak muaj më parë dhe nga fillimi e deri sot kryeson listën e librave më të shitur. Botimi shqip është me lidhje speciale dhe i ilustruar me ngjyra.

Autorja Ferni Koton e ka kuptuar se sa e rëndësishme është lumturia dhe përse duhet ta kërkojmë atë çdo ditë. E vendosur për të thyer tabutë mbi shëndetin mendor, këtu – për herë të parë – ajo hapet dhe tregon me sinqeritet të plotë betejën e saj kundër depresionit dhe gjërat e vogla në jetë që kanë aftësinë për ta mbajtur atë brenda kufijve, në mënyrë që të kemi lirinë për t’u orientuar drejt lumturisë.

Në këtë libër Ferni përfshin këshilla ekspertësh nga Mind, si dhe jep ide dhe ushtrime praktike, në mënyrë që edhe ju të bëheni pjesëmarrës.

Ajo ju fton të merrni lapsin në dorë e të udhëtoni bashkë me të...

Vleresime

Shkruaj nje koment

Lumturia

Lumturia

Ky libër iu vjen në ndihmë për të luftuar kundër depresionit dhe për t’u orientuar drejt një jete më të gëzueshme.