XINXIFILUA DHE PËRRALLA TË TJERA

Autori: Mitrush Kuteli

Botuesi: KUTELI

978-99956-790-7-1

Faqe: 320

Viti i botimit: 2011800 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Detajet

Komente

Titulli:Xinxifilua dhe përralla të tjera
Autori:Mitrush Kuteli
Botuesi:KUTELI
Faqe:320
Botuar me:2011
Pesha:0.44 Kg

Nuk ka akoma asnjë përshtypje për këtë libër.

Shkruaj përshtypjen tënde