Ekspedita e kaltër Shiko nga afer

Ekspedita e kaltër

6072

Bardhyl Xhama

TOENA

0.36 kg

208

2010

Romani është botuar së pari në vitin 1980 dhe është nderuar me çmim në Konkursin Kombëtar të Letërsisë për Fëmijë.?

Me shume detaje

500 L

Pershkrimi

Romani është botuar së pari në vitin 1980 dhe është nderuar me çmim në Konkursin Kombëtar të Letërsisë për Fëmijë. Vitet e fundit është ribotuar i përmirësuar disa herë. Kësaj here po ribotohet me parathënie e me një pamje të re nga Shtëpia Botuese Toena. Ngjarjet e këtij romani fantastiko-shkencor për fëmijë e të rinj nisin në qytetin e Sarandës dhe zhvillohen në gjithë bregdetin e Jonit e të Adriatikut. Shumë nga parashikimet fantastike që autori i ka përshkruar me imagjinatë  që në vitin 1980, sot janë bërë realitet e disa janë vënë në rrugën e zgjidhjes. Por lexuesi do t’i zbulojë ato vetë  e do t’i nxitet dëshira dhe fantazia që të realizojë projekte  më të mëdha për të ardhmen.

Vleresime

Shkruaj nje koment

Ekspedita e kaltër

Ekspedita e kaltër

Romani është botuar së pari në vitin 1980 dhe është nderuar me çmim në Konkursin Kombëtar të Letërsisë për Fëmijë.?