Olga prej letre Shiko nga afer

Olga prej letre

Elisabetta Gnone

DITURIA

0.42 kg

304

2017

Çfarë emocioni fëmijë: Do të zbuloni magjinë e Olges, vajzës së vogël prej letre: "Olga prej letre - Një udhëtim i jashtëzakonshëm"...

Me shume detaje

900 L

Pershkrimi

«Të gjithë jemi të ndryshëm në këtë botë, - iu përgjigj Meloja. - Pastaj saktësoi: - Nga afër, se nga larg dukemi të gjithë njësoj. Ndaj rri në ajër unë.»
Fragment nga libri "Olga prej letre Nje udhetim i jashtezakonshem", roman i Elisabetta Gnone që tregon historinë e vajzës së vogël që lindi në një ditë të ftohtë dimri në fshatin e Montetabës dhe një ditë u nis të takonte Auzolian, magjistaren, që ta kthente ne nje vajze normale, me mish dhe kocka, ashtu si të gjithë të tjerët....

Vleresime

Shkruaj nje koment

Olga prej letre

Olga prej letre

Çfarë emocioni fëmijë: Do të zbuloni magjinë e Olges, vajzës së vogël prej letre: "Olga prej letre - Një udhëtim i jashtëzakonshëm"...