Librabërësit e së ardhmes - Marketingu dhe menazhimi i botimeve Shiko nga afer

Librabërësit e së ardhmes - Marketingu dhe menazhimi i botimeve

LMG-236

Grup Autorësh

Libra të vjetër

0.25 kg

181

2002

Në gjendje të mirë.

Me shume detaje

660 L

Pershkrimi

Në gjendje të mirë.

Vleresime

Shkruaj nje koment

Librabërësit e së ardhmes - Marketingu dhe menazhimi i botimeve

Librabërësit e së ardhmes - Marketingu dhe menazhimi i botimeve

Në gjendje të mirë.