Lulet e mollës Shiko nga afer

Lulet e mollës

32542

Xhon Gollsuorthi

Neraida

0.24 kg

166

2011

“Lulet e mollës” cilësohet novela më e njohur e shkruar nga nobelisti John Galsworthy, e adaptuar mjaft suksesshëm edhe për ekranin e madh. “Lulet e mollës” është një histori tragjike dashurie. 

Me shume detaje

400 L

Pershkrimi

“Lulet e mollës” cilësohet novela më e njohur e shkruar nga nobelisti John Galsworthy, e adaptuar mjaft suksesshëm edhe për ekranin e madh. “Lulet e mollës” është një histori tragjike dashurie. 
Kjo është historia e trishtë e Megan, një vajzë e bukur fshatare, me Frank Ashurt, që krejt rastësisht kalon në fermën ku Megan jeton dhe ku kalon disa javë.

Vleresime

Shkruaj nje koment

Lulet e mollës

Lulet e mollës

“Lulet e mollës” cilësohet novela më e njohur e shkruar nga nobelisti John Galsworthy, e adaptuar mjaft suksesshëm edhe për ekranin e madh. “Lulet e mollës” është një histori tragjike dashurie.