Ndihmë! Po ndërrojmë shtëpi

31256

Shtëpia Botuese

ALBAS

0.2 kg

48

2012

Kur mami dhe Pieri u kthyen nga një fundjavë romantike, Lolës dhe Tomit iu komunikua një lajm: familja do të transferohej në një shtëpi në periferi të Parisit. Lola filloi të ulërinte: “Kjo është kot e superkot fare!”. As që mund të bëhej fjalë të ndahej nga Alisa, shoqja e saj e ngushtë deri në vdekje... Po kështu edhe Tomi...

Me shume detaje

420 L

Pershkrimi

Kur mami dhe Pieri u kthyen nga një fundjavë romantike, Lolës dhe Tomit iu komunikua një lajm: familja do të transferohej në një shtëpi në periferi të Parisit. Lola filloi të ulërinte: “Kjo është kot e superkot fare!”. As që mund të bëhej fjalë të ndahej nga Alisa, shoqja e saj e ngushtë deri në vdekje... Po kështu edhe Tomi...

Vleresime

Shkruaj nje koment

Ndihmë! Po ndërrojmë shtëpi

Ndihmë! Po ndërrojmë shtëpi

Kur mami dhe Pieri u kthyen nga një fundjavë romantike, Lolës dhe Tomit iu komunikua një lajm: familja do të transferohej në një shtëpi në periferi të Parisit. Lola filloi të ulërinte: “Kjo është kot e superkot fare!”. As që mund të bëhej fjalë të ndahej nga Alisa, shoqja e saj e ngushtë deri në vdekje... Po kështu edhe Tomi...