skip to Main Content

Qyteti norvegjez me më shumë libra sesa banorë

  Mundal, një qytezë në Norvegji, është ëndrra e çdo të pasionuari pas librave. Kjo qytezë është streha e vetëm 280 banorëve dhe… më shumë se 150 mijë librave. Vendasit i referohen kësaj zone si biblioteka e Norvegjisë. Pjesa më e madhe e librave janë të vjetër e të përdorur,…