skip to Main Content

Fragment prekës nga romani “11 minuta” i Paulo Coelhos

Nuk më intereson nëse në të kaluarën ishte e shenjtë apo jo, por unë e urrej atë që po bëj. Po më shkaterron shpirtin, po më prish kontaktet me vetveten, po më mëson se dhimbja është një shpërblim dhe se paraja blen dhe justifikon gjithçka. Rreth meje askush nuk është…