Lulet e së keqes Shiko nga afer

Lulet e së keqes

3815

Sharl Bodler

PLEJAD

0.24 kg

160

Një kryevepër e poezisë, një testament klasik i gjeniut të letrave franceze,

Me shume detaje

450 L

Pershkrimi

Një kryevepër e poezisë, një testament klasik i gjeniut të letrave franceze, ku ai derdhi gjithë shpirtin dhe idetë e tij mbi artin, formën, të bukurën, gjenialen, të pandreqshmen, epokat primitive, erotizmin, zotin, verën, spleen-in dhe dashurinë.

Vleresime

Shkruaj nje koment

Lulet e së keqes

Lulet e së keqes

Një kryevepër e poezisë, një testament klasik i gjeniut të letrave franceze,