Moj Shqypni e mjera Shqypni trëndafilë dhe gjemba Shihe të zmadhuar
Libra të ngjashëm
 • Petalet dhe idealet
 • Prelude
 • Zbathur
 • Gurgullon shpirti si kroi
 • Kaq
 • Legjenda e lindjes sime
 • Shenjtor dhe djall
 • Fluturimi i korbave
 • Poezi 1993-2003 
 • Malli për Shqipërinë
 • Zëri i shpirtit
 • Nga dhimbja ime dalin zogj
 • Letër Zotit
 • Lulja Alba
 • Shtatë mijë shirat e mia
 • Vdekja nuk është fjala e fundit
 • Vidi-vidi pëllumbeshë
 • Zjarr i fjetur
 • Nuk ndodh asgjë veç dashurisë
 • Bulkthe
 • Rasodi e Golgotës së Tranzicionit 
 • Vepra, Vëll II
 • Papa dixhital
 • Ç'ma trazoi jetën një grua
 • Poem Kosovar dhe Poemi i Shendaumit
 • Prozë dhe Vargje të Zgjedhura 1
 • Prozë dhe Vargje të Zgjedhura 2
 • Prozë dhe Vargje të Zgjedhura 3
 • Mimozat e marsit
 • Kryengritje shqiptare në parajsë

MOJ SHQYPNI E MJERA SHQYPNI TRËNDAFILË DHE GJEMBA

Autori: Pashko Vasa

Botuesi: REKLAMA

978-9928-125-33-0

Faqe: 112

Vjersha “O moj Shqypni, e mjera Shqypni” sintetizon në mënyrë poetike idetë e mëdha të lëvizjes kombëtare dhe me patosin kushtues shërbeu si një manifest poetik i saj.400 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Pjesë nga libri

Komente

O moj Shqypni,  e mjera Shqypni,
Kush të ka qite me krye n'hi?
Ti ke pas qenë një zoje e randë,
Burrat e dheut te thirrshin nanë…
 
Vjersha “O moj Shqypni, e mjera Shqypni” sintetizon në mënyrë poetike idetë e mëdha të lëvizjes kombëtare dhe me patosin kushtues shërbeu si një manifest poetik i saj. 
Pjesa e dytë është përmbledhja me vjersha “Trëndafila e gjemba”, ku poeti flet me zjarr e mall për vendlindjen dhe dëshiron lirinë e Shqipërisë.
Titulli:Moj Shqypni e mjera Shqypni trëndafilë dhe gjemba
Autori:Pashko Vasa
Botuesi:REKLAMA
Faqe:112
Botuar me:0
Pesha:0.13 Kg

Nuk ka akoma asnjë përshtypje për këtë libër.

Shkruaj përshtypjen tënde