Mos me ler te shkoj Shihe të zmadhuar
Kanë blerë sëbashku me këtë libër edhe
Libra të ngjashëm
 • Dashuri në Indigo Place 22
 • Stinë pasioni
 • Rënkime dashurie
 • Shiu i verës
 • Kohë për të jetuar, kohë për të vdekur
 • Një fije vonesë
 • Jeniçeri i fundit
 • Ditari sekret 1836-1837
 • Kur dashuronte Suani
 • Për filozofinë dhe shkencën
 • Në rrezik
 • Fjalët
 • Paqja
 • Instituti i rregullimit te kohës
 • Vatandas
 • Muaji i Mjaltit
 • Pasioni i Pamposhtur
 • Pezull
 • Mosha e arsyes
 • Xhemilja
 • Vite të zbrazëta
 • Shtëpia e babait
 • Rob i dëshirave të mia
 • Kujtimet, ëndrrat, përsiatjet
 • Dhe vetëm zemra e di (vëllimi 2)
 • Murtaza
 • Të lindur mes zjarresh
 • Historia e një hakmarrjeje
 • Lajmëtari
 • Destina

MOS MË LËR TË SHKOJ

Autori: Kazuo Ishiguro

Botuesi: PEGI

978-99943-40-16-6

Faqe: 274

Viti i botimit: 2006

Kur ishte fëmijë Keti, tashmë tridhjetë e një vjeçare, jetonte në Heilsham në një shkollë private, ku fëmijët ishin strehuar larg nga bota e jashtme, të rritur me idenë se ata ishin të veçantë dhe mirëqenia e tyre ishte e rëndësishme jo vetëm për ata, por për gjithë shoqërinë.600 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Pjesë nga libri

Komente

Kur ishte fëmijë Keti, tashmë tridhjetë e një vjeçare, jetonte në Heilsham në një shkollë private, ku fëmijët ishin strehuar larg nga bota e jashtme, të rritur me idenë se ata ishin të veçantë dhe mirëqenia e tyre ishte e rëndësishme jo vetëm për ata, por për gjithë shoqërinë. Keti prej shumë kohësh e kishte hedhur pas të shkuarën e saj, deri kur dy nga miqtë e vet të Heilshamit kthehen sërish në jetën e saj dhe ajo nuk arrin t’i bëjë më ballë rikthimit të kujtesës.

Titulli:Mos më lër të shkoj
Autori:Kazuo Ishiguro
Botuesi:PEGI
PërkthyesiRudi Erebara
Faqe:274
Botuar me:2006
Pesha:0.44 Kg

Nuk ka akoma asnjë përshtypje për këtë libër.

Shkruaj përshtypjen tënde