Rënkime dashurie

4243

Linda Howard

FAN NOLI

0.36 kg

258

2008

Luisi do të donte që t’ia fshinte me të puthura këto hije të mvrenjtura nën sytë e saj dhe ta mbante Olivian në përqafime, ta ledhatonte dhe të fliste se sa e mrekullueshme ishte ajo.

Me shume detaje

800 L

Pershkrimi

Luisi do të donte që t’ia fshinte me të puthura këto hije të mvrenjtura nën sytë e saj dhe ta mbante Olivian në përqafime, ta ledhatonte dhe të fliste se sa e mrekullueshme ishte ajo. Sepse gruaja gjithnjë duhet ta dijë se mrekullohen pas saj. Por ai po këtu nënqeshi nga ëndrrat e tij. Ai ishte një shtegtar meksikan, që e zotëronte mjaft mirë revolverin me qëllim që të mbijetonte në këtë botë të egër. Kurse ajo ishte vajza e bankierit dhe, duket, duhet të bënte zgjedhjen mes dy pronarëve më të pasur të tokave të qarkut. Nuk kish asnjë shans që miss Olivia Miliken ta mësonte ndonjëherë emrin e tij, pa folur pastaj se dikur ai do të mund t’i pëlqente asaj.

Vleresime

Shkruaj nje koment

Rënkime dashurie

Rënkime dashurie

Luisi do të donte që t’ia fshinte me të puthura këto hije të mvrenjtura nën sytë e saj dhe ta mbante Olivian në përqafime, ta ledhatonte dhe të fliste se sa e mrekullueshme ishte ajo.