Ëndrra e Damokleut Shiko nga afer

Ëndrra e Damokleut

5845

Fatos Kongoli

TOENA

0.4 kg

280

2004

Ergysi, student në degën e letërsisë, dhe Linda, studente për pikturë në Akademinë e Arteve, në sfondin e ngjarjeve tragjike të marsit 1997.

Me shume detaje

600 L

Pershkrimi

Ergysi, student në degën e letërsisë, dhe Linda, studente për pikturë në Akademinë e Arteve, në sfondin e ngjarjeve tragjike të marsit 1997. Dy të rinj që përballen me urrejtjen e ndërsjellë të familjeve të tyre, të armiqësuara në kalvarin e gjatë absurd të luftës së klasave.

Vleresime

Shkruaj nje koment

Ëndrra e Damokleut

Ëndrra e Damokleut

Ergysi, student në degën e letërsisë, dhe Linda, studente për pikturë në Akademinë e Arteve, në sfondin e ngjarjeve tragjike të marsit 1997.