ËNDRRA E DAMOKLEUT

Autori: Fatos Kongoli

Botuesi: TOENA

99927-1-896-x

Faqe: 280

Viti i botimit: 2004

Ergysi, student në degën e letërsisë, dhe Linda, studente për pikturë në Akademinë e Arteve, në sfondin e ngjarjeve tragjike të marsit 1997.600 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Komente

Ergysi, student në degën e letërsisë, dhe Linda, studente për pikturë në Akademinë e Arteve, në sfondin e ngjarjeve tragjike të marsit 1997. Dy të rinj që përballen me urrejtjen e ndërsjellë të familjeve të tyre, të armiqësuara në kalvarin e gjatë absurd të luftës së klasave.

Titulli:Ëndrra e Damokleut
Autori:Fatos Kongoli
Botuesi:TOENA
Faqe:280
Botuar me:2004
Pesha:0.4 Kg

Nuk ka akoma asnjë përshtypje për këtë libër.

Shkruaj përshtypjen tënde