Zjarret e Bazentos Shiko nga afer

Zjarret e Bazentos

6063

Raffaele Nigro

TOENA

0.44 kg

328

2006

Romani është i ndërtuar mbi një përzierje të ngjarjeve reale me fantazinë. Autori është mbështetur në libra të historisë për të dhënë një kuadër më të plotë e më saktë të ngjarjeve.?

Me shume detaje

800 L

Pershkrimi

Romani është i ndërtuar mbi një përzierje të ngjarjeve reale me fantazinë. Autori është mbështetur në libra të historisë për të dhënë një kuadër më të plotë e më saktë të ngjarjeve. Mjeshtër i penës, Nigro na bën të përjetojmë emocione, duke ndjekur  rrëfimin e tij. Bazë e romanit janë luftërat që gjithmonë ngjallin trishtim, por prania e pasazheve të jetës familjare e bën më të  ngrohtë dhe ne ndiejmë dhimbje e gëzim, dashuri e urrejtje. Një vend të rëndësishëm zë dashuria. Paraqitet në shumë linja, ku çdonjëra përballet me emocione të veçanta. Një roman që përcjell ndjenja të fuqishme

Vleresime

Shkruaj nje koment

Zjarret e Bazentos

Zjarret e Bazentos

Romani është i ndërtuar mbi një përzierje të ngjarjeve reale me fantazinë. Autori është mbështetur në libra të historisë për të dhënë një kuadër më të plotë e më saktë të ngjarjeve.?