Diell në mesnatë Shiko nga afer

Diell në mesnatë

6068

Diana Çuli

TOENA

0.54 kg

412

2005

Një burrë kërkon të vrasë gruan e tij dhe përfundon në një aventurë marramendëse; një gazetare e dashuruar pas një ëndrre të parealizueshme të cilën e ndjek nëpër botë.

Me shume detaje

600 L

Pershkrimi

Një burrë kërkon të vrasë gruan e tij dhe përfundon në një aventurë marramendëse; një gazetare e dashuruar pas një ëndrre të parealizueshme të cilën e ndjek nëpër botë.
 
Tre burra në rrugët e këtyre dy grave, ndodhi të çuditshme në Itali dhe në Shqipëri, personazhe që mundohen në diskutime ekzistenciale dhe që gjenden papritur në rrethana të paparashikuara. Të gjitha brenda skenarit të një filmi që nuk mbaron kurrë...

Vleresime

Shkruaj nje koment

Diell në mesnatë

Diell në mesnatë

Një burrë kërkon të vrasë gruan e tij dhe përfundon në një aventurë marramendëse; një gazetare e dashuruar pas një ëndrre të parealizueshme të cilën e ndjek nëpër botë.