Kanë blerë sëbashku me këtë libër edhe
Libra të ngjashëm
 • Dashuri në Indigo Place 22
 • Stinë pasioni
 • Rënkime dashurie
 • Shiu i verës
 • Kohë për të jetuar, kohë për të vdekur
 • Një fije vonesë
 • Jeniçeri i fundit
 • Ditari sekret 1836-1837
 • Kur dashuronte Suani
 • Për filozofinë dhe shkencën
 • Në rrezik
 • Fjalët
 • Paqja
 • Instituti i rregullimit te kohës
 • Vatandas
 • Muaji i Mjaltit
 • Pasioni i Pamposhtur
 • Pezull
 • Mosha e arsyes
 • Xhemilja
 • Vite të zbrazëta
 • Shtëpia e babait
 • Rob i dëshirave të mia
 • Kujtimet, ëndrrat, përsiatjet
 • Dhe vetëm zemra e di (vëllimi 2)
 • Murtaza
 • Të lindur mes zjarresh
 • Historia e një hakmarrjeje
 • Lajmëtari
 • Destina

TAKOHEMI NËPËR LUTJE

Autori: Nënë Tereza - Gonxhe Bojaxhiu

Botuesi: ÇABEJ

Faqe: 54

Viti i botimit: 1997

Pranoje, këtë flijim o Zot, Dëshmi e përbetimit që të dashuroj, Ndihmoi gjallesës Tënde sot Që emrin do të ta madhëroj!300 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Komente

Pranoje, këtë flijim o Zot, Dëshmi e përbetimit që të dashuroj, Ndihmoi gjallesës Tënde sot Që emrin do të ta madhëroj! Si shpërblim, Të lus o i Hirt', O Ati ynë plot mirësi Të më japësh vetëm atë shpirt Atë shpirt që - veçse Ti e di. Dhe t'imtë, të pastër si n'ag vere vesojnë Të valët lot rrjedhin qetë, me mall, Që betimin për Ty prore e madhërojnë Për të madhin blatim që tani u shpall.

Titulli:Takohemi nëpër lutje
Autori:Nënë Tereza - Gonxhe Bojaxhiu
Botuesi:ÇABEJ
PërkthyesiVisar Zhiti
Faqe:54
Botuar me:1997
Pesha:0.2 Kg

Nuk ka akoma asnjë përshtypje për këtë libër.

Shkruaj përshtypjen tënde