Zbritje! Testamentet e tradhtuara Shiko nga afer

Testamentet e tradhtuara

978-9928-4041

Milan Kundera

Pika pa sipërfaqe

0.4 kg

299

2011

Një ese brilante e një prej mjeshtërve të letërsisë së shekullit XX, “Testamentet e tradhtuara” është shkruar në formën e një novele;

Me shume detaje

880 L

-20%

1,100 L

Pershkrimi

Një ese brilante e një prej mjeshtërve të letërsisë së shekullit XX, “Testamentet e tradhtuara” është shkruar në formën e një novele; të njëjtët personazhe shfaqen dhe rishfaqen gjatë të nëntë pjesëve të librit, ashtu si çështjet thelbësore që shqetësojnë autorin. Milan Kundera është një mbrojtës i flaktë i të drejtave morale të artistëve dhe tradhtia ndaj tyre është një nga idetë kyçe që përshkon këtë vepër.

Vleresime

Shkruaj nje koment

Testamentet e tradhtuara

Testamentet e tradhtuara

Një ese brilante e një prej mjeshtërve të letërsisë së shekullit XX, “Testamentet e tradhtuara” është shkruar në formën e një novele;