Lehtë t'i Duash, Vështirë t'i Disiplinosh Shiko nga afer

Lehtë t'i Duash, Vështirë t'i Disiplinosh

2637

Beki A. Bejli

DRITAN

0.4 kg

296

I doni fëmijët, po, nëse jeni si pjesa më e madhe e prindërve, jo gjithmonë i pëlqeni sjelljet e tyre. Si t’i udhëhiqni, atëherë, pa hequr dorë as ju vetë nga sjellja optimale?

Me shume detaje

1,000 L

Pershkrimi

I doni fëmijët, po, nëse jeni si pjesa më e madhe e prindërve, jo gjithmonë i pëlqeni sjelljet e tyre. Si t’i udhëhiqni, atëherë, pa hequr dorë as ju vetë nga sjellja optimale? Qasja e jashtëzakonshme dhe e fuqishme e Dr. Beki Bejlit ndaj prindërimit ka bërë mijëra e mijëra familje më të shëndetshme e më të lumtura. Duke u fokusuar te vetëkontrolli dhe ndërtimi i vetëbesimit si për prindërit ashtu edhe për fëmijët, Dr. Bejli na paraqet një sërë aftësish të lidhura me njëra-tjetrën, për t’i ndihmuar familjet të kapërcejnë nga zallamahia në qetësi.

Vleresime

Shkruaj nje koment

Lehtë t'i Duash, Vështirë t'i Disiplinosh

Lehtë t'i Duash, Vështirë t'i Disiplinosh

I doni fëmijët, po, nëse jeni si pjesa më e madhe e prindërve, jo gjithmonë i pëlqeni sjelljet e tyre. Si t’i udhëhiqni, atëherë, pa hequr dorë as ju vetë nga sjellja optimale?