Vepra I Shiko nga afer

Vepra I

6460

Pashko Vasa

TOENA

0.34 kg

176

2009

Këtu përfshihen: Moj Shqypni, e mjera Shqypni; Trëndafilë dhe gjemba; Vjersha të tjera.

Me shume detaje

800 L

Pershkrimi

Këtu përfshihen: Moj Shqypni, e mjera Shqypni; Trëndafilë dhe gjemba; Vjersha të tjera.

Vleresime

Shkruaj nje koment

Vepra I

Vepra I

Këtu përfshihen: Moj Shqypni, e mjera Shqypni; Trëndafilë dhe gjemba; Vjersha të tjera.

Shkarko