Dashuri e ndaluar Shihe të zmadhuar
Libra të ngjashëm
 • Ku je?
 • Një dashuri dhe shtatë faje
 • Rruga e pamëshirshme
 • Rrëfenjë me ndërkombëtarë
 • Rikthimi i dhimbjes
 • Rekuiem
 • Njerëzit janë si retë
 • Kënga e asaj nate
 • Karuseli
 • Engjëj të armatosur
 • Ëndrra e sandaleve me gurë "Swarovski"
 • Ëndrra e Damokleut
 • Dosja e tmerrit
 • Boshi
 • Bolero në vilën e pleqve
 • Baronesha e Oliventos
 • Goja e botës
 • Gruaja në kafé
 • Gruaja në muzg
 • Jonila
 • Jetë të marra peng
 • I do sytë e mi?
 • Hoteli i drunjtë
 • Hiri
 • Hija e mallkuar
 • Gurkështjella
 • Gryka e pusit
 • Si-do-re-la
 • Ali Pashë Tepelena
 • Mallkimi

DASHURI E NDALUAR

Autori: Meri Lalaj

Botuesi: Filara

Faqe: 166
Autorja e njohur Meri Lalaj, me librin “Dashuri e ndaluar” i bën një skaner problemeve të mëdha të kohës së diktaturës komuniste në Shqipëri, duke shtjelluar dashurinë e ndaluar midis dy të rinjëve. Dashuria midis tyre përplaset si ajo anija në një oqean me shtërngatë, duke kaluar një kalvar ngjarjesh të dhimbshme, të cilat e forcuan atë duke i dhënë një identitet qytetar.


500 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Komente

Autorja e njohur Meri Lalaj, me librin “Dashuri e ndaluar” i bën një skaner problemeve të mëdha të kohës së diktaturës komuniste në Shqipëri, duke shtjelluar dashurinë e ndaluar midis dy të rinjëve.
Dashuria midis tyre përplaset si ajo anija në një oqean me shtërngatë, duke kaluar një kalvar ngjarjesh të dhimbshme, të cilat e forcuan atë duke i dhënë një identitet qytetar. 

Romani nuk e lë lexuesin të merret me gjëra të tjera, pa e mbaruar atë. Dhe kur e mbaron së lexuari, lexuesi shkëputet prej tij fizikisht, por ai është i pranishëm në subkoshiencën e tij në çdo hap që hedh.
Titulli:Dashuri e ndaluar
Autori:Meri Lalaj
Botuesi:Filara
Faqe:166
Botuar me:0
Pesha:0.3 Kg

Nuk ka akoma asnjë përshtypje për këtë libër.

Shkruaj përshtypjen tënde