VEPRA, VËLL IX

Autori: Ismail Kadare

Botuesi: ONUFRI

978-99943-42-60-0

Faqe: 480

Viti i botimit: 2008

Në këtë vëllim përfshihet romani "Nëntori i një kryeqyteti", shkruar dhe botuar në Tiranë, në vitin 1974, si dhe një numër i madh tregimesh e novelash, shkruar midis viteve 1981 dhe 2008, në Shqipëri dhe në Francë1 250 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Komente

  • NËNTORI I NJË KRYEQYTETI
  • TREGIME DHE NOVELA

Në këtë vëllim përfshihet romani "Nëntori i një kryeqyteti", shkruar dhe botuar në Tiranë, në vitin 1974, si dhe një numër i madh tregimesh e novelash, shkruar midis viteve 1981 dhe 2008, në Shqipëri dhe në Francë.

Një prej tregimeve "Leximi i Hamletit", si edhe dy novelat "Raporti i fshehtë" dhe "Bisedë për brilantet në pasditen e dhjetorit", botohen për herë të parë.

Titulli:Vepra, Vëll IX
Autori:Ismail Kadare
Botuesi:ONUFRI
Faqe:480
Botuar me:2008
Pesha:1 Kg

Nuk ka akoma asnjë përshtypje për këtë libër.

Shkruaj përshtypjen tënde