Vepra, Vëll V

4028

Martin Camaj

ONUFRI

0.74 kg

495

2010

Me romanin "Rrathë", që përfshihet në këtë vëllim, Martin Camaj punoi pesëmbëdhjetë vjet.

Me shume detaje

1,500 L

Pershkrimi

Me romanin "Rrathë", që përfshihet në këtë vëllim, Martin Camaj punoi pesëmbëdhjetë vjet. Ai e konsideronte si veprën e tij kryesore, ku do të përcillte në mënyrë letrare djalërinë e përjetuar në Shqipëri, ngjarjet revolucionare dhe ndryshimet shoqërore në kohën e komunizmit.

Vleresime

Shkruaj nje koment

Vepra, Vëll V

Vepra, Vëll V

Me romanin "Rrathë", që përfshihet në këtë vëllim, Martin Camaj punoi pesëmbëdhjetë vjet.