VEPRA, VËLL XIII

Autori: Ismail Kadare

Botuesi: ONUFRI

978-99943-42-84-6

Faqe: 512

Viti i botimit: 2009

Në këtë vëllim botohen katër vepra, tri prej të cilave "Hija", "Vajza e Agamemnonit" dhe "Nata me hënë", janë shkruar në vitet 1984-1986 në Tiranë, kurse e katërta, "Pasardhësi", është shkruar gati njëzet vite më pas, në Paris.1 250 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Komente

  • HIJA
  • NATA ME HËNË
  • VAJZA E AGAMEMNONIT
  • PASARDHËSI

Në këtë vëllim botohen katër vepra, tri prej të cilave "Hija", "Vajza e Agamemnonit" dhe "Nata me hënë", janë shkruar në vitet 1984-1986 në Tiranë, kurse e katërta, "Pasardhësi", është shkruar gati njëzet vite më pas, në Paris.  "Vajza e Agamemnonit" dhe "Pasardhësi", ndonëse të shkruara në kohë dhe regjime të ndryshme, përbëjnë një diptik, çka ka kushtëzuar botimin e tyre bashkërisht në këtë vëllim të 13-të të veprave të autorit.

Titulli:Vepra, Vëll XIII
Autori:Ismail Kadare
Botuesi:ONUFRI
Faqe:512
Botuar me:2009
Pesha:0.83 Kg

Nuk ka akoma asnjë përshtypje për këtë libër.

Shkruaj përshtypjen tënde