Kanë blerë sëbashku me këtë libër edhe
Libra të ngjashëm
 • Ku je?
 • Një dashuri dhe shtatë faje
 • Rruga e pamëshirshme
 • Rrëfenjë me ndërkombëtarë
 • Rikthimi i dhimbjes
 • Rekuiem
 • Njerëzit janë si retë
 • Kënga e asaj nate
 • Karuseli
 • Engjëj të armatosur
 • Ëndrra e sandaleve me gurë "Swarovski"
 • Ëndrra e Damokleut
 • Dosja e tmerrit
 • Boshi
 • Bolero në vilën e pleqve
 • Baronesha e Oliventos
 • Goja e botës
 • Gruaja në kafé
 • Gruaja në muzg
 • Jonila
 • Jetë të marra peng
 • I do sytë e mi?
 • Hoteli i drunjtë
 • Hiri
 • Hija e mallkuar
 • Gurkështjella
 • Gryka e pusit
 • Si-do-re-la
 • Ali Pashë Tepelena
 • Mallkimi

VEPRA, VËLL XVI

Autori: Ismail Kadare

Botuesi: ONUFRI

978-99943-42-95-2

Faqe: 590

Viti i botimit: 2009

Në këtë vëllim, përveç dy romaneve të shkurtra "Shkaba" dhe "Çështje të marrëzisë", është përfshirë romani tjetër "Aktori", i njohur më parë me titullin "Jeta, loja dhe vdekja e Lul Mazrekut", si edhe drama "Stinë e mërzitshme në Olymp".1 250 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Komente

 • SHKABA
 • ÇËSHTJE TË MARRËZISË
 • AKTORI
 • STINË E MËRZITSHME NË OLYMP

Në këtë vëllim, përveç dy romaneve të shkurtra "Shkaba" dhe "Çështje të marrëzisë", është përfshirë romani tjetër "Aktori", i njohur më parë me titullin "Jeta, loja dhe vdekja e Lul Mazrekut", si edhe drama "Stinë e mërzitshme në Olymp".

Në këtë të fundit, e vetmja pjesë teatrale e Kadaresë, autori rindërton, sipas versionit të vet, trilogjinë e famshme të Eskilit, prej së cilës, pas humbjes së pjesës së parë dhe të tretë, ka mbetur vetëm pjesa e mesme "Prometheu i lidhur".

Titulli:Vepra, Vëll XVI
Autori:Ismail Kadare
Botuesi:ONUFRI
Faqe:590
Botuar me:2009
Pesha:1 Kg

Nuk ka akoma asnjë përshtypje për këtë libër.

Shkruaj përshtypjen tënde