Libra të ngjashëm
 • Mbretërit e vrarë
 • Nga Nairobi në Shenzen
 • Vera në Algjer
 • Mashtrim fatsjellës
 • Vitet e Iluzioneve
 • Klubi Dyma
 • E Vetmja Rrugë
 • Arturo UI
 • Seksi dhe Qyteti
 • Vendi pa emër
 • Profecia e Fundit
 • Sekreti i tretë
 • Bunker
 • Kozeta
 • Tymi
 • Dallëndyshet e Kabulit
 • Atentatorja
 • Sirenat e Bagdadit
 • Dimërimi në Akull
 • Pesë javë në balonë
 • Rreth Botës për 80 ditë
 • Vetem nje here ne jete
 • Gjeniu i një nate
 • Zgjimi, Ditari i Vampirit 1
 • Lufta, Ditari i Vampirit 2
 • Tërbimi, Ditari i Vampirit 3
 • Zgjedhja
 • Kapedan Mihali
 • Vizion në të bardhë
 • Një ëndërr amerikane

PIRATËT E MALEZISË

Autori: Emilio Salgari

Botuesi: OMSCA-1

99927-52-56-4

Faqe: 326

Viti i botimit: 2005

Tigri ngrihet përsëri. Sandokan dhe Janez janë kthyer, për të luftuar ndaj padrejtësive dhe armiqve të vjetër.700 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Komente

Tigri ngrihet përsëri. Sandokan dhe Janez janë kthyer, për të luftuar ndaj padrejtësive dhe armiqve të vjetër. Tremal-Naik vazhdon me fatkeqësitë, kësaj radhe është burgosur padrejtësisht; gjuetari i madh është dëbuar nga India dhe është dënuar përjetë në një koloni. Duke e ditur që mjeshtri i tij është i pafajshëm, Kamamuri harton një plan për ta shpëtuar në mundësinë e parë që mund t’i jepet. Për ta ndihmuar, Sandokan dhe Janez duhet t’i udhëheqin luftëtarët e tyre kundër forcave të James Brooke.

Titulli:Piratët e Malezisë
Autori:Emilio Salgari
Botuesi:OMSCA-1
PërkthyesiGuri Shyti
Faqe:326
Botuar me:2005
Pesha:0.36 Kg

Nuk ka akoma asnjë përshtypje për këtë libër.

Shkruaj përshtypjen tënde