Shtriga e Portobelos Shiko nga afer

Shtriga e Portobelos

TO-965

Paulo Coelho

TOENA

0.6 kg

344

2014

800 L

Pershkrimi

Kjo është pyetje thelbësore që i jep shpirt romanit Shtriga e Portobelos të shkrimtarit të njohur Paulo Coelho. Është historia e një gruaje misterioze të quajtur Athina, e treguar nëpërmjet zërit të shumë personave që e njihnin mirë, ose që vetëm e kishin takuar. Problemi i saj i madh ishte se, duke qenë një grua e shekullit XXII, jetonte në shekullin XXI dhe lejonte që këtë ta kuptonin të gjithë. Pagoi ndonjë çmim? Pa dyshim.

Vleresime

Shkruaj nje koment

Shtriga e Portobelos

Shtriga e Portobelos