Shkelja e kurorës Shiko nga afer

Shkelja e kurorës

978-9928-4277-2-4

Paulo Coelho

TOENA

0.5 kg

344

2015

Linda është 31 vjeç dhe në sytë e të gjithëve jeta e saj është e përsosur. 

Me shume detaje

1,000 L

Pershkrimi

Linda është 31 vjeç dhe në sytë e të gjithëve jeta e saj është e përsosur. 

Ajo banon në Zvicër, në një nga vendet më të sigurta të botës, ka një martesë të fortë dhe të qëndrueshme, një burrë që e do shumë, fëmijë të këndshëm që sillen mirë, si dhe punën e saj si gazetare në një të përditshme të rëndësishme.
Ndërkaq, Lindës, fillon t’i rëndojë rutina dhe njëtrajtshmëria e ditëve të saj.  
E mundon përpjekja për t’u shtirur e lumtur kur, në të vërtetë, ndihet e plogësht dhe e pamotivuar.
Çdo gjë ndryshon kur takon ish të dashurin e saj të rinisë së hershme, Jakobin. Gjatë një interviste, Jakobi, tashmë një politikan i suksesshëm, bën të zgjohet brenda saj diçka që kishte kohë pa e ndier: pasionin.
Pas kësaj, ajo do të bëjë gjithçka për të fituar këtë dashuri të pamundur. Do t’i duhet të zbresë deri në fund të pusit të ndjenjave njerëzore për të gjetur përfundimisht paqe me vetveten.

Vleresime

Shkruaj nje koment

Shkelja e kurorës

Shkelja e kurorës

Linda është 31 vjeç dhe në sytë e të gjithëve jeta e saj është e përsosur.